big bang broccoli broccolege groentesnacks keet smakelijk

broccollege

Hoe zou het zijn om broccoli nu eens net zo sexy te filmen als een fles cola, of een scheermes? Vorig jaar werd voor de Big Bang Broccoli Campagne een commercial  gemaakt. En het werkte. In diezelfde maand vonden er meer activiteiten plaats om broccoli  in het zonnetje te zetten. Aan kinderen van groep 7/8 van de basisschool, vroeg Keet Smakelijk tijdens een broccollege: wat zou jij doen om broccoli hip & happening te maken? Er werd flink gebrainstormd en er werden zowel praktische als zeer originele ideeën gepresenteerd. Van broccovoetbal, tot broccolikoekjes, tot dr. Bro, bij wie je terecht kunt met al je groenteproblemen.

broccovoetbal

Bij voetbalwedstrijden heeft de voetbal een broccoliprint – de goals zijn monden. Als er gescoord wordt hapt het goal de broccolibal op. Het Nederlandse publiek heeft vlaggen met daarop een broccoli.

stay kawaii and eat broccoli

Een cool Japans poppetje dat zegt: ‘Stay kawaii and eat broccoli’ Vertaling kawaii: “lovable”, “cute”, or “adorable”

James Broccoli

James Bond scène met broccoli in de hoofdrol. James Bond schiet op zijn belager, maar het is telkens mis. Dan eet James Bond een broccoli, en dat geeft hem extra krachten. Het pistool kan weg, want 1 vuistslag is voor James Bond voldoende om zijn tegenstander knock out te slaan.

broccoli-spion

In een boom zit een broccoli-spion die vanuit zijn schuilplaats broccoli in de mond van nietsvermoedende voorbijgangers gooit. Na iedere succesvolle broccoli attack roept de spion: ‘Refresh your world with broccoli. Think different. Yes, just eat it! 

be a ninja, be a broccoli slicer

Een stoere ninja die een broccoli in stukjes slicet.

broccofoon

Alle presentatoren hebben voortaan een microfoon in de vorm van een broccoli.

broccolikoekjes

Lang houdbaar. Verpakt per 2, zo eet je er automatisch meer van. Slimme marketingtruc!

broccolibos

Een kabouter in een overvol broccolibos, hij kan geen huis bouwen, doordat de broccolibomen alle plek in heeft genomen. Er zit maar 1 ding op: alle broccoli opeten.

Dr. Bro

Voor al uw vragen over broccoli en andere gezonde dingen. ‘Het is knarsend, krakend lekker’ zegt dr. Bro zelf over broccoli.

broccoli strikes back

Een spannende tekenfilm of stripverhaal: Ooit was de wereld veroverd door broccoli. Dat gaan ze weer doen… Eet ze op! Voordat ze hier de hele boel overnemen!!

broccoli in bakjes met saus

Broccoli in een vrolijk bakje presenteren. Met een sausje erbij. Zo wordt het een hippe snack.

broccoli poppetjes snack

In een zakje, een jongen en een meisje van broccoli. Leuke snack voor in de bioscoop.

broccolihappen

Geen koekhappen, maar voortaan broccolihappen op feestjes (niet verzonnen door een volwassene, maar door een kind 😉 Maar waarom zou je op een feestje wachten? Broccolihappen kan natuurlijk ook iedere avond thuis, bij het avondeten.

Broccoli brodeloze smaakontwikkeling Keet Smakelijk

Broccoli brodeloze smaakontwikkeling Keet Smakelijk

broccolikapper Keet Smakelijk smaakontwikkeling kinderen

PS: Vraag ook eens aan jouw kinderen  wat zij zouden doen om hun vriendjes meer broccoli en andere groente te laten eten. Onze ideeënbus is altijd geopend!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *