zo maak je ze!
- filodeeg
- olie om in te vetten (koolzaadolie, of zonnebloemolie)
- taugé
- geraspte wortel
- lente-ui
- sesamzaad
- verse munt
- peper en zout
Geen gespetter en andere gevaarlijke zaken met frituurolie dus, want je schuift deze loempiaatjes heel gemakkelijk in de (voorverwarmde oven). En het grappige is dat ze net zo knapperig worden als in een frituurpan, luister maar naar het knisperen en kraken als Milo en Maite hun zelfgebakken snacks gaan proeven…
Veel kookplezier, en heb je de smaak te pakken, check dan ook onze andere kookvideo’s op youtube! Ze worden telkens door wisselende duo’s van kinderen gepresenteerd. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Mexicaanse Tortilla’s van Wessel & Tommy?
Of de liznensoep van Jimmy & Hugo?
De recepten komen uit ons Kinderkookboek Chef Het Samen met tomaat. Dat we samen met een horde kinderen uit de buurt maakten. Het boek won de prijs voor beste vegetarische kookboek van het jaar, en in mei 2017 werd het zelfs uitgeroepen tot beste kinderkookboek van de wereld!
128 pagina’s in kleur • recepten in stripvorm • voor & door kinderen • goed voor urenlang kookplezier • 14,95
Bestel het boek hier