aardbeien fruitwater

aardbeien fruitwater

Het beste wapen in de strijd tegen frisdrank is water. Hoe maak je water leuker? Met aardbeienkroontjes, die je toch overhoudt als je aardbeien koopt.

zo pak je het aan

Gooi de kroontjes in een weckfles of tapfles (of in een paar jampotjes), water erbij en een uurtje laten trekken. Dan eventueel een uurtje de koelkast in. Het fruitwater wordt heel licht roze en krijgt een subtiele aardbeiensmaak.

wennen aan subtiele smaken

Onze kinderen noemen het ‘Smaakwater’ en bedachten dat het leuk is om het met z’n allen uit de weckfles te drinken, dus huppakee, iedereen een rietje erin. En reken maar dat het snel op gaat.

Behalve gezellig om te doen, is Smaakwater een prima manier om kinderen aan subtiele smaken te laten wennen. Ook zonder scheppen suiker kun je op een lekkere, vrolijk manier je dorst lessen.

Een beetje Zomerkoning gooit z’n kroon niet weg, maar maakt er fruitwater van!

Het beste wapen in de strijd tegen frisdrank is water. Hoe maak je water leuker? Met aardbeienkroontjes, die je toch overhoudt als je aardbeien koopt. Gooi ze in een weckfles of tapfles (of in een paar jampotjes), water erbij en een uurtje laten trekken. Dan eventueel een uurtje de koelkast in. Het water wordt heel licht roze en krijgt een subtiele aardbeiensmaak. Onze kinderen noemen het ‘Smaakwater’ en bedachten dat het leuk is om het met z’n allen uit de weckfles te drinken, dus huppakee, iedereen een rietje erin. En reken maar dat het snel op gaat. Behalve gezellig om te doen, is Smaakwater een prima manier om kinderen aan subtiele smaken te laten wennen. Ook zonder scheppen suiker kun je op een lekkere, vrolijk manier je dorst lessen. Een beetje Zomerkoning gooit z’n kroon niet weg, maar maakt er aardbeienwater van.

no waste aardbeienwater

aardbeien fruitwater Ikea doet frisdrank in de ban Keet Smakelijk