VegPower

Truly Epic: Keet Smakelijk goes UK!

Tijd voor een Tad-daaa-momentje, want we hebben supergaaf nieuws: Keet Smakelijk gaat de grens over! Samen met een hele rits Engelse TopChefs en Food Inspirators werken we mee aan The Truly Epic Book of VegPower.

vegpower book

Het VegPower Book, telt 128 pagina’s met recepten, tips en activiteiten om die dagelijkse portie groente op te voeren.¬†Want ook in Engeland kunnen kinderen wel wat extra groente gebruiken: 80% van de Engelse kinderen en 95% van de tieners eet er (veel) te weinig van. Door krachten te bundelen laten we zien waartoe we met z’n allen in staat zijn. Een mooie manier om straks ook de regering, supermarkten en boeren te betrekken bij vervolg-acties voor een gezondere jeugd. Het wordt Truly Epic, lieve mensen. Reken maar van yes ūüėČ

VegPower Ahoy!

Initiatiefnemer en spin in het web van de VegPower campagne is Dan Parker.¬†Dan werkte jarenlang in de reclame, voor diverse grote merken. Daar stopte hij mee toen hij niet alleen overgewicht, maar ook diabetes 2 bleek te hebben. Dan gooide het roer rigoureus om: hij verloor vele kilo’s en wist daarmee ook zijn diabetes 2 te keren. Tegelijkertijd richtte hij de¬†stichting Living Loud op, met als doel:¬†het promoten van een gezonde levensstijl voor zoveel mogelijk mensen.¬†Als ex-reclameman had Dan direct door dat onze aanpak om kinderen meer groente te laten eten, onderscheidend is. We spraken af om een half uurtje te skypen. Voor we het wisten waren er anderhalf uur voorbij en hadden we afgesproken dat ook wij een bijdrage aan het VegPower Book zouden leveren.

En over een maand is het zover: dan rolt het Truly Epic Book of VegPower van de pers, met daarin 8 pagina’s uit ons kinderkookboek Chef Het Samen. A tomato a day keeps the doctor away… en wie weet, voegen we daar straks nog wel veel meer veggies aan toe… Anyway, wij zijn super happy! Keep you posted!

VegPower

Keet Smakelijk