smaakontwikkeling

3… 2… 1… en we zijn LIVE

Met een compleet nieuw platform, vol tips, recepten, achtergrondinformatie, how-to-foto’s, workshops, kleurplaten en nog veel meer. Groente en kinderen zijn hier het stralende middelpunt. Voor ons twee onuitputtelijke bronnen van vrolijkheid en gekmakende schoonheid. Dus beschouw deze plek maar als een groeidiamant, die kinderen (en hun ouders) met plezier meer groente laat eten. Samen met zoveel mogelijk anderen willen we hier het grootste en leukste groenteplatform van de wereld van maken.

Jazeker, je hoort het goed. Van de hele W.E.R.E.L.D. ‘If your dreams don’t scare you, they’re not big enough’ lazen we ergens. Weet je waar wij nachtmerries van krijgen? Dat er steeds meer kinderen met overgewicht en obesitas op deze aardkloot rondlopen. Niet zozeer omdat ze te veel eten, maar vooral omdat ze de verkeerde dingen krijgen voorgeschoteld. Als we niet oppassen zakt straks de hele wereld door zijn hoeven, dankzij al die extra kilo’s.

Dus help ons een beetje, voer die portie groente op. De gezondheid van kinderen begint op hun bord. En samen aan tafel eten, kletsen en klooien is het leukste dat er is. Geef ze die groente. Iedere dag. Niet alleen omdat het beregezond is, maar vooral omdat groente eten leuk en lekker is. Ja dat. Vooral dat. Keet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *