chef het samen

Chef Het Samen Crowdfunding = LIVE

Yes! Eindelijk kunnen we het vertellen: Chef Het Samen is winnaar van de ASN Crowdfundings-wedstrijd. En zojuist zijn we Live gegaan. Check hier ons initiatief – en bestel alvast een boek ūüėČ Samen laten we kinderen gezond(er) eten!

groente in de hoofdrol

Uit cijfers van het RIVM¬†blijkt dat slechts 1% van de Nederlandse kinderen voldoende groente eet. Chef Het Samen daagt kinderen uit dit te veranderen, door ze ‚Äď samen met een vriend of vriendin ‚Äď maaltijden bomvol groente te laten koken. Op het youtube-kanaal¬†van Chef Het Samen kun je zien hoe goed dat werkt. De filmpjes worden gepresenteerd door twee buurmeisjes van 10 en gefilmd en gemonteerd door ‘onze’ 13-jarige camera-man.

chef het samen met tomaat

Eind 2015 zijn we begonnen met het maken van deze youtube-filmpjes en die aanpak werkt zo goed, dat we al snel besloten: hier gaan we een serie kookboeken bij maken. Chef Het Samen met Tomaat¬†is nummer 1 in die reeks, waarmee we vastgeroeste idee√ęn over kinderen en groente nog verder op z’n kop zetten. Spreekt onze aanpak en missie je aan? Wordt dan ook ambassadeur van Chef Het Samen.¬†Daarmee maak je¬†de eerste druk van Chef Het Samen met Tomaat mogelijk.

 

voor de wereld van morgen

Chef Het Samen is winnaar van de door de ASN Bank uitgeschreven crowdfundingswedstrijd. We werden samen met 5 andere projecten geslecteerd uit 125 aanvragen. Als sponsor en partner zal ook de ASN via haar platform VDWVM de komende 2 maanden campagne voeren voor Chef Het Samen. Daarmee is Chef Het Samen één van de vele projecten waarmee de ASN Bank concreet invulling geeft aan haar missie: een rechtvaardige en duurzame wereld. Als kinderen meer groente gaan eten, levert dat namelijk meer dan alleen gezondheid op; de hele planeet vaart er wel bij.

doe je ook mee?

Investeer jij ook mee in een gezonde toekomst voor zoveel mogelijk kinderen? Bestel dan hier een boek!¬†Samen met jou willen we de langste tomatentafel ooit maken. Dus klap d’rop en gaan met die tomaten!

 

Chef Het Samen met Tomaat

Click hier voor meer info over de Chef Het Samen Crowdfunding.

Check hier het youtube-kanaal van Chef het Samen.

Heb je vragen, suggesties of een voorstel? Neem dan contact op met laura@keetsmakelijk.nl

Laura Emmelkamp


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *