lefgozah award

genomineerd voor de Lefgozâh Award

Terwijl het boek nog ongebonden bij de drukker ligt, zijn we met Chef Het Samen toch al genomineerd voor de Lefgozâh Award. Een event van De Mannen van Schuim. Gisteren mochten we komen pitchen in theater De Nieuwe Regentes in Den Haag.

wat zijn lefgozâhs?

De Mannen van Schuim vatten het krachtig samen: ‘Lefgozâhs of Lefgozâhrinnen zijn initiatiefrijke innovators, bevlogen ondernemers, doeners die denken en denkers die durven. Energiek. Positief. Doel-, actie en resultaatgericht. Met concrete cases en succesverhalen in en om het vastgoed. Soms klein maar krachtig. Soms groots en meeslepend. Kortom cases waarvan je zegt: Kijk nâh dan!

Met de lefgozâh-projecten pakken we initiatieven op die we belangrijk, interessant en leuk vinden. Of het nu gaat om serious gaming en workshops tijdens netwerk events, actief bijdragen in onderwijsprogramma’s of ondernemende lefgozâhs en lefgozâhrinnen in de spotlight zetten tijdens de LEFGOZÂH-AWARD.’

lefgozâh award: embrace your rebelism

Gisteren was het zover, namens keet Smakelijk mocht ik Chef Het Samen in de spotlights zetten. De 3 andere duurzame nominaties waren:

Stuk voor stuk gamechangers, initiatieven die het anders aanpakken en zich niet laten inperken door ‘common sense’ en de weg van de minste weerstand. De energie spatte van de presentaties af,  embrace your rebelism, je kon het bijna uit de lucht pakken, zo tastbaar en echt. Super trots zijn we dan ook dat we samen met deze drie andere lefgozâh-initiatieven aan een volle zaal ons verhaal  mochten vertellen.

and the winner is…

Urban Farmers! Een mega coole groentebeweging, waarbij kassen op kantoordaken worden gerealiseerd en waar een behoorlijke oogst vanaf komt. Een slimme manier om eten lekker lokaal te houden en de groeiende stedelijke bevolking van vers en gezond voedsel te voorzien. Gefeliciteerd met de overwinning van de Lefgozâh Award Urban Farmers!

Lefgozâh Award

Lefgozâh Award

Lefgozâh Award

Inmiddels is ie trouwens van de pers gerold: Chef Het Samen met Tomaat. Wil je er meer over weten? Kijk dan eens hier.

Of bestel het boek direct online.

Chef Het Samen met Tomaat

Chef Het Samen met Tomaat, 128 pagina’s, full color, 14,95, isbn: 9789081439633


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *