chef het samen schetsen

Chef Het Samen schetsen komen tot leven

De afgelopen weken hebben we een dikke map met schetsen gemaakt voor ons nieuwe kinderkookboek: Chef Het Samen met Tomaat. Recepten, kweekinstructies, tips en handige weetjes….  alles is zoveel mogelijk uitgedacht, zodat we de komende weken in strak tempo een compleet boek in elkaar kunnen draaien. 

chef het samen

Gisteren gingen we los met de fotografie. Liz en Polly stonden voor de camera en brachten diverse scenes tot leven. ‘Kunnen jullie kijken alsof je een hele grote tomaat onder je arm hebt?’, ‘Stel je voor dat je uit een gigantische bos basilicum stapt…’, ‘En nu ben je een hipster die een smoothie test.’ Kortom, een vrolijke theatervoorstelling, waarbij we van de ene situatie in de andere rolden. Buiten scheen de zon, en binnen ook.

van topmodel naar paperdoll

Als we straks al onze topmodellen hebben gefotografeerd, beginnen we aan Fase 2: we knippen iedereen uit en daarmee maken we vervolgens een nieuwe foto, voor bij de recepten en de kweekinstructies. Zo creëren we een eigen wereldje met enerzijds  duidelijke kook- en kweekinstructies, maar anderzijds ook handige tips en hilarische situaties, die kinderen naar eigen smaak en fantasie verder kunnen invullen. Hieronder (zomaar) een schets van hoe dat er straks uit gaat zien.

oktober 2016 rolt ie van de pers

Bestel ‘m in de boekhandel of online!

Chef Het Samen met Tomaat, 128 pagina’s, full color, 14,95, isbn: 9789081439633

Chef Het Samen met Tomaat


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *