crowdfunding chef het samen

crowdfunding chef het samen succesvol!

Yihaaa! De crowdfunding voor Chef Het Samen zit er op. Er staat 103% op de teller en dat betekent dat Chef Het Samen met Tomaat er echt gaat komen. 

En dit is ‘m geworden: de cover!

crowdfunding Chef Het Samen

hoe kregen we het voor elkaar?

Wij kijken terug op een enerverende campagne, waarin we ons netwerk in de groentewereld flink hebben uitgebreid en ook veel nieuwe mensen in ons eigen A’dam-De-Baarsjes-buurt leerden kennen. Zo kwamen Pelle en India spontaan helpen bij het verspenen van jonge tomatenplanten, brainstormden we met groep 8 leerlingen van de basisschool over de vraag: hoe maak je tomaten cool – of juist hot – voor andere kinderen. En last best: samen met Love my Salad organiseerden we de ludieke actie op Food Revolution Day: met onze youtubers Liz en Polly toerden we met een tomaatrode brandweerbus door A’dam West en deelden we snoeptomaatjes uit aan schoolkinderen. Wat was het gaaf!

crowdfunding chef het samen

crowdfunding chef het samen

crowdfunding chef het samen

crowdfunding chef het samen

En natuurlijk werd er ook gekookt en geproefd. En dat gaan we de komende tijd weer veel vaker doen. Terug naar ons aanrecht, gezonde en lekkere recepten voor Chef Het Samen met Tomaat testen, en ondertussen een hoop lol met elkaar. Wat wil een mens eigenlijk nog meer?

We houden je op de hoogte, via deze site en social media. En wil je meer weten, of heb je een tip, kun je ons altijd mailen. Dank & hulde voor al jullie support de laatste twee maanden, we gaan er een mooi boek van maken!

partners & sponsors

Chef Het Samen is winnaar van de ASN crowdfundingswedstrijd. Uit 125 aanvragen werden 6 duurzame projecten geselecteerd. Als sponsor en partner gaf de ASN via haar platform VDWVM ons de ruimte om 2 maanden campagne te voeren voor Chef Het Samen. Dat gebeurde in nauwe samenwerking met de crowdfunding-platforms van One Planet Crowd en Douw & Koren. Mocht je overwegen om ook zelf een crowdfundings-campagne op te zetten, ben je bij deze 2 partijen aan het goede adres!

crowdfunding

Ook Rijk Zwaan draagt Chef Het Samen een warm hart toe. Dit bedrijf staat in de top-5 van grootste zadenveredelaars wereldwijd. Rijk Zwaan leverde een heel bijzonder pakket bij ons af: een flinke lading biologisch tomatenzaad, bestemd voor alle ambassadeurs die hebben meegedaan aan de crowdfunding voor Chef Het Samen. Dank voor dit gulle gebaar, hier gaan we heel veel kinderen blij mee maken!

Laura Emmelkamp

Supertrots zijn we ook op onze sponsor Nature & More, distributeur van verse biologische groente en fruit. Bij het bedrijf zijn meer dan duizend biologische telers aangesloten en hun producten worden wereldwijd afgezet. Nature & More hielp ons in het begin in één klap de magische 50% grens doorbreken. Wij kleurden er tomaatrood van en trokken die avond een lekkere fles bubbels open.

nature and more eosta

Elho uit Tilburg zag dat we de laatste tijd nogal in de weer zijn met het zaaien en verspenen van jonge tomatenplanten en verraste ons met maar liefst 120 plantenpotten uit de green basics collectie. Heel veel dank Elho!!

elho chef het samen

Telersvereniging Royal ZON uit Venlo leerde ik kennen tijdens een speciale aspergelunch in restaurant Bolenius. Ook ZON steunt Chef Het Samen. Op onze vraag of ze wilden meedoen met Chef Het Samen kwam direct een positief antwoord: ‘Natuurlijk doen we mee, we hebben immers dezelfde missie: zoveel mogelijk verse groente op het dagelijkse menu.’

crowdfunding chef het samen

Dank, dank, dank! Iedereen die alvast een boek bestelde en alle bedrijven die ons hun vertrouwen hebben gegeven. We beseffen hoe bijzonder dit is; zonder jullie support was het hele feest niet doorgegaan, fantastisch dat we dit met z’n allen hebben gecheft!

special thnxxx 

Chef Het Samen is van iedereen, maar met deze twee kanjers is het hele plan vorig jaar tot leven gekomen: Liz & Polly, dank jullie wel voor alle inzet, voor het kijkje dat we via de youtube-filmpjes van Chef Het Samen in jullie vriendschap krijgen, voor het schillen van de zoete aardappels en het gooien met pompoenen. Het gemak waarmee jullie serieuze kookinstructies combineren met geniale meligheid is iedere keer weer een feest om naar te kijken. Koken met groente was nog nooit zo leuk!

crowdfunding chef het samen

Tot slot: zelden in beeld, maar minstens zo belangrijk voor Chef Het Samen is natuurlijk ook onze 13-jarige cameraman en editor Bliek. Dank je wel gappie, voor het vroege opstaan op zondagochtenden, voor de manier waarop je alle beelden vrolijk aan elkaar plakt en er filmpjes met een eigen signatuur van maakt. Love you!

chef het samen

ps…

Wil je weten hoe het verder ging met dit kinderkookboek? Kijk dan eens hier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *