Kinderkookboeken

kinderkookboek

Wow! Nog geen maand geleden rolde ons nieuwe kinderkookboek van de pers en nu al zijn er 1.000 exemplaren verkocht. Wat een geweldige start en wat een heerlijke reacties krijgen we. Dank jullie wel!

kinderkookboek

  • 128 pagina’s in kleur
  • recepten in stripvorm
  • voor & door kinderen
  • met een flinke schep humor
  • 14,95

bestel hier

kinderen in de keuken

En wat een leuke foto’s kregen we binnen, van kinderen die al enthousiast aan het koken zijn uit dit kinderkookboek, zo ontzettend tof. Want daar draait het uiteindelijk om: Jonge koks die ontdekken hoe lekker het is om gezond te koken en hoeveel lol je daarbij samen in de keuken hebt.

paar recept-voorbeelden uit Chef Het Samen met tomaat

kinderkookboek

kinderkookboek

kinderkookboek

 

kinderkookboek

hoe werkt het in de praktijk?

Chef Wessel maakte samen met zijn vader 2 recepten uit ons nieuwe kinderkookboek: Focaccia en Salsa Picante. Well done Wessel, ziet er top uit!

Kinderkookboek

Maaike ging ook lekker tekeer. Ze was alvast begonnen met koken voordat pa en ma thuiskwamen. Die kregen ’s avonds een heerlijk knapperig taartje van filodeeg geserveerd, gevuld met rucola, frisse munt en tomaat on top. Lekker Maaike, mag je ook een keer bij ons komen doen!

Kinderkookboek

En wat dacht je van deze kanjers? Zij maakten met z’n tweeen op één avond maar liefst tomatntaartjes, rucola-taartje en hartige muffins uit Chef Het Samen. Whoopi!!

kinderkookboek

kinderkookboek met ballen

Supertrots zijn we op wat er nu al is gebeurd. En we hopen natuurlijk nog veel meer kinderen te inspireren. Dus als je nog een leuk (& nuttig!) kado voor je kind, neefje, nichtje, buurmeisje of die leuke buurjongen verderop uit de straat zoekt: hier is het 😉

kinderkookboek

bestellen kan hier

kinderkookboek in de prijzen

Chef Het Samen is een prijswinnend concept. In april 2016 wonnen we de crowdfundingswedstrijd voor duurzame initiatieven van de ASN Bank. Wil je er meer over weten? Kijk dan eens hier.

kinderkookboek

kinderkookboek inclusief kweektips!

Naast recepten staan er ook kweektips in dit kinderkookboek, want moestuinieren is hip en je eigen oogst eten is natuurlijk nog leuker!

kinderkookboek

chef het voort

Spreekt onze aanpak je aan? Stuur dit bericht dan rustig door aan vrienden voor wie het interessant is. Superbedankt!

Chef Het Samen met tomaat is verkrijgbaar bij  iedere boekwinkel, diverse kadowinkels en natuurlijk online.

kinderkookboek  kinderkookboek


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *