kookboek van de maand

kookboek van de maand

Wow, da’s nog eens een mooi begin van 2017. Ons nieuwe kinderkookboek Chef Het Samen met tomaat is verkozen tot Kookboek van de Maand!

Chef Het Samen met tomaat in het kort

Wat een heerlijke review, we kleuren er tomaatrood van! De opzet en essentie van Chef Het Samen wordt heel mooi samengevat. Dit valt er onder andere te lezen op de site van Kookboek van de Maand:

“Alles is getest door de kinderen zelf, die de hoofdrol spelen in dit boek. Gemaakt in de keuken annex huiskamer van Laura en Scato, met jongens en meiden uit de buurt. De recepten zijn gevarieerd, met tomaat als rode draad, in combinatie heel veel andere verse ingrediënten. De moeilijkheidsgraad van de recepten wordt met tomaten-icoontjes aangegeven, handig! Je leest over hoe je de tomaten kweekt (de zogenaamde opvoedtips voor tomaten) want moestuinieren is hip en je eigen oogst eten is nog leuker. Er is uitgebreide informatie over waar de tomaten vandaan komen, hoe je ze moet bewaren (niet in de koelkast dus!) en ruimte voor eigen aantekeningen. De kinderen loodsen je op zeer geestige wijze door de recepten, met veel grappen en grollen. Aanstekelijk, zo’n kookboek met gezonde recepten, waar je ook nog eens heel hard om kunt lachen. Ook als volwassen kind krijg je trouwens zin om met dit alles aan de slag te gaan.

Helemaal van deze tijd en ideaal voor kids, vanaf een jaar of 8 kun je al beginnen. We starten het nieuwe jaar goed met dit mafste kookboek voor kinderen!”

Chef Het Samen met tomaat, het mafste kookboek voor kinderen, uitgeverij Keet Smakelijk, isbn 9789081439633, € 14,95

bestel hier

kookboek van de maand

 

voorbeelden binnenwerk

kookboek van de maand

kookboek van de maand

kookboek van de maand

kookboek van de maand

kookboek van de maand

Chef Het Samen met tomaat – het mafste (en gezondste!)  kinderkookboek!

  • 128 pagina’s in kleur
  • recepten in stripvorm
  • voor & door kinderen
  • met een flinke schep humor
  • 14,95

Boek bestellen? dat kan hier

kookboek van de maand

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *