kookworkshops voor scholen

kookworkshops op scholen

Whoehee! Een keukenspecialist gaat ons bekroonde Kinderkookboek maar liefst 1.000 maal weggeven. En daarnaast gebruiken voor kookworkshops op scholen in de buurt. Supertof dat steeds meer kinderen op deze manier gezonde happen leren koken. 

kookworkshops op scholen

Zelf organiseren we ook regelmatig kookworkshops op scholen. We maken dan o.a. gevulde tomaatjes en de kinderen leren mixen & matchen met verse kruiden, groente, peulvruchten Maar ze leren ook: zelf pesto maken, en hoe je vega-loempiaatjes uit de oven maakt. Met wortel, taugé, lente-uitjes.

kinderen koken

Na afloop is er een buffet met de hele klas en krijgen alle kinderen ons kinderkookboek Chef Het Samen met tomaat mee naar huis (beste vd wereld, mei 2017). Zodat ze wat ze op school hebben geleerd thuis makkelijk kunnen namaken en extra recepten kunnen koken. Alles is stap voor stap in beeld gebracht, handig!

kinderen koken

 koken op youtube

En natuurlijk zijn er ook nog onze Chef Het Samen filmpjes op youtube, waar kinderen gezonde recepten maken en zo anderen weer inspireren om ook zelf aan de slag te gaan. Maite & Milo gaan voor de loempiaatjes:

Of wat dacht je van Jimmy & Hugo: check hier de linzen-kastanjesoep die ze maken uit Chef Het Samen.

kookworkshops op scholen

alle kinderen de keuken in!

Genoeg ge… alle kinderen snel zelf aan de slag! haal het boek bij de boekhandel om de hoek, of bestel het rechtstreeks online.

kookworkshop op jouw school?

En wil je ook zo’n workshop op de school van jouw kind? (in Amsterdam) Neem dan contact op met laura@keetsmakelijk.nl

stapel boeken voor jouw bedrijf?

En dat kun  je natuurlijk ook doen als je een fijne stapel boeken voor jouw bedrijf wilt bestellen. We maken graag een mooie staffel!

kookworkshops op scholen

128 pagina’s in kleur • recepten in stripvorm • 14,95 / bestel het boek hier.

Eerst nog wat meer over dit beste kinderkookboek van de wereld weten? Kijk dan hier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *