lekkerste vegetarische kookboek

ondertussen bij de drukker….

Jippie!!! 5 oktober 2016 rolt-ie van de pers: Chef Het Samen met Tomaat. Het mafste kookboek voor kinderen. En dit is ‘m dan geworden, tadadada…. de cover!

screen-shot-2016-09-28-at-15-12-50

Chef Het Samen met Tomaat, 128 pagina’s, full color, 14,95, isbn: 9789081439633

Reserveer ‘m nu! Via de boekhandel om de hoek of online. Of stuur een mail naar laura@keetsmakelijk.nl, dan heb je het boek zo snel mogelijk in huis. We doen er bovendien een zakje biologisch tomatenzaad bij + een vrolijke ansichtkaart met zelf in te vullen tekstballonnen. Yeah!

koken & kweken

De afgelopen zes maanden zijn we letterlijk opgestaan en naar bed gegaan met tomaten. Samen met acht Chef Het Samen kids, die alles uit de kast trokken en ons hun mooiste, gekste en ontroerendste blikken gunden. Wat een kado! Je ziet ze straks terug – op de enige echte Chef Het Samen manier – bij de kookinstructies en de kweektips.

chef het samen

Elke stap bij de recepten is gefotografeerd, zodat de kans van slagen 99% is. Ook tomatensoorten, kweken, geschiedenis en duurzaam eten komen aan bod. En tips voor veilig koken. Het was een pittig klusje om alles op tijd af te kriigen, maar wat een lol hebben we gehad tijdens het maken!

screen-shot-2016-09-30-at-14-42-00

Vanaf 7 oktober 2016 is Chef Het Samen met Tomaat volop verkijgbaar! Bestel ‘m in de winkel of online.

Of stuur een mail naar laura@keetsmakelijk.nl, dan heb je het boek ook zo snel mogelijk in huis. We doen er bovendien een zakje biologisch tomatenzaad bij + een tomatenkaart met zelf in te vullen tekstballonnen. Asjemenou!

chef het samen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *