overuren Chef Het Samen

overuren voor Chef Het Samen

Over 7 weken gaat ons nieuwe kinderkookboek Chef Het Samen met Tomaat naar de drukker, dus we maken overuren met de fotografie. Dit weekend staan er behalve recepten ook handige #keukentips en ‘veilig hakken & snijden’ op het menu. Zodat die pleisters zoveel mogelijk in de la kunnen blijven.

samen aan de slag

Chef Het Samen zet vastgeroeste ideeën over kinderen & groente op z’n kop. We geven kinderen het heft in eigen handen en laten ze in principe alles in de keuken zelf doen. Samen met een vriend of vriendin wordt het extra leuk. Terwijl de een de bloemkool in roosjes verdeelt, kan de ander tomaten in blokjes snijden of béchamelsaus maken. Alle kookinstructies worden in het boek stap-voor-stap in beeld gebracht – zo wordt koken wel heel overzichtelijk. Alle recepten zijn uitgebreid getest en goedgekeurd door een groot aantal proefkonijnen. Er staat zelfs een speciaal tomatentoetje in het boek, maar daarover later meer.

tomaat & zijn vrienden

Naast tomaten – in alle maten, soorten en kleuren – zitten er ook -tig andere groenten in de recepten: avocado, savooiekool, spinazie, peultjes, wortels, aubergine, courgette, prei, sla, bloemkool, sperziebonen, radijs… om maar eens wat te noemen. Zelf je eigen tomaten kweken? Ook dat komt aan bod in Chef Het Samen met Tomaat, met kweekinstructies zoals je ze nog nooit eerder zag. Kortom: zelf kweken, samen koken, lekker gezond eten en ondertussen een hoop lol met elkaar.

bestel nu alvast een boek!

Chef Het Samen met Tomaat is winnaar van de ASN crowdfundingswedstrijd. We voerden succesvol campagne en verkochten al meer dan 700 exemplaren via de voorverkoop. Deze week (rond 5 oktober) rolt ie van de pers. Reserveer ‘m bij de boekwinkel om de hoek, of online.

Of stuur een mail naar laura@keetsmakelijk.nl, dan heb je het boek over een paar dagen ook als eerste in huis – en doen we er bovendien een leuke verrassing bij: een zakje met biologisch tomatenzaad en een vrolijke ansichtkaart met zelf in te vullen tekstballonnen.

Chef Het Samen met Tomaat

* * *

De boeken die we eerder maakten, kun je hier bestellen.

keet smakelijk

 

#ChefHetSamen@KeetSmakelijk.nl Snacky Tomato 10  tIP! copy

 

Chef Het Samen

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *