kinderkookboeken

Sinterklaastip: Chef Het Samen met tomaat

Yep! Chef Het Samen met tomaat – het mafste kookboek voor kinderen – is van de pers gerold.

chef het samen met tomaat

Chef Het Samen met tomaat is een lekker maf kookboek voor jonge koks in de dop. Met recepten in stripvorm: alles is stap-voor-stap gefotografeerd en daardoor kinderen echt zelf aan de slag in de keuken. Met tomaat als rode draad en daarnaast heel veel andere verse ingrediënten.

De recepten zijn niet kinderachtig: pasta puttanesca, linzensoep met kastanjes en zongedroogde tomaat, romige curry… om maar eens wat te noemen. Voeg daar een flinke schep humor aan toe en de kans is groot dat kinderen ook echt de keuken in zullen gaan om iets lekkers te maken.

Chef Het Samen

Naast recepten staan er ook kweekinstructies in dit boek. Want wie zelf tomaten kweekt, zal ze daarna met nog meer plezier eten.

Chef Het Samen met Tomaat

voor & door kinderen

Een kookboek voor, maar zeker ook door kinderen. Meer dan 40 kinderen hielpen mee met het verzinnen van ideeën voor dit boek, het testen van recepten en het kweken van tomaten. Acht van hen spelen een belangrijke rol in het boek.

chef het samen met tomaat

  • 128 pagina’s in kleur
  • lekker groot kookboek voor & door kinderen
  • recepten in stripvorm
  • met een flinke schep humor
  • winnaar duurzaamheidsprijs ASN Bank
  • 14,95

Bestel ‘m hier.

En wil je er een mooi kado-papiertje om of een zakje biologisch tomatenzaad erbij? Stuur dan een mail naar laura@keetsmakelijk.nl. Dan heb je het boek ook zo snel mogelijk in huis!

chef het samen met tomaat


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *