chef het samen kerstman

Tip van de Kerstman!

Is jouw kind dol op koken? Top! Want voor alle chefs in de dop tips de Kerstman ons maffe kinderkookboek: Chef Het Samen met tomaat.

Al meer dan 1.000 kinderen kregen Chef Het Samen kado. Wat een mooie start en wat een heerlijke reacties krijgen we. Dank jullie wel! En wat een leuke foto’s kregen we binnen, van kinderen die al enthousiast aan het koken zijn uit dit kinderkookboek, zo ontzettend tof. Want daar draait het uiteindelijk om: Jonge koks die ontdekken hoe lekker het is om met verse spullen te koken en hoeveel lol je daarbij samen in de keuken hebt.

het mafste kinderkookboek

  • 128 pagina’s in kleur
  • supervrolijk kookboek voor & door kinderen
  • recepten in stripvorm
  • met een flinke schep humor
  • winnaar duurzaamheidsprijs ASN Bank
  • 14,95

bestel ‘m hier

Doe je mee?

Werp de komende feestdagen Chef Het Samen met Tomaat in de schoen van je kind(eren) of  leg ‘m onder de kerstboom. En natuurlijk is dit maffe kinderkookboek ook heel leuk voor een neefje, nichtje, buurmeisje of die leuke buurjongen verderop uit de straat.

Sinterklaastip kinderkookboek chef het samen koken met kinderen

Chef Het Samen met tomaat is een lekker groot kinderkookboek met tomaat als rode draad, maar natuurlijk wordt er ook met heel veel andere lekkere en verse ingrediënten gekookt.

Sinterklaastip Kinderkookboek

Naast recepten staan er kweekinstructies in dit boek. Want wie zelf tomaten kweekt, zal ze daarna met nog meer plezier eten.

Sinterklaastip kinderkookboek chef het samen

voor en door kinderen

Chef Het Samen met tomaat is een kookboek voor, maar zeker ook door kinderen. Meer dan 40 kinderen hielpen mee met het verzinnen van ideeën, het testen van recepten en het kweken van tomaten. Acht van hen spelen een belangrijke rol in het boek.

Sinterklaastip

Sinterklaastip groentetop #groentetop

Sinterklaastip kinderkookboek

Sinterklaastip Kinderkookboek Keet Smakelijk

Chef Het Samen in de prijzen

In april 2016 won Chef Het Samen de crowdfundingswedstrijd voor duurzame initiatieven van de ASN Bank. Dat was het startsein voor dit boek. Ruim 100 mensen en diverse bedrijven sloten zich aan bij dit #goodfood concept en maakten daarmee de eerste druk van Chef Het Samen met tomaat mogelijk. Wil je er meer over weten? Kijk dan eens hier.

Sinterklaastip Kinderkookboek

Verkrijgbaar bij iedere boekwinkel, diverse kadowinkels en natuurlijk online.

chef het samen kerstman

chef het voort

We hebben een marketingbudget van 0 euro. Dus als je dit bericht wilt delen, met vrienden en familie dan is dat heel aardig. Thanxxx!!!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *