stadstuinieren

review in stadstuinieren

Olé! De makers van Stadstuinieren worden helemaal vrolijk van ons nieuwe kinderkookboek. En daar worden wij natuurlijk ook weer heel vrolijk van. Een soort Droste effect, maar dan met over en weer lachen. Haha! Daar willen we best oneindig mee doorgaan. Dus voor het gemak hebben we de tekst uit Stadstuinieren overgenomen, zodat jij er ook vrolijk van kunt worden. Enjoy 😉

stadstuinieren

“Laat kinderen zelf groente kweken en ze zullen het met plezier opeten, helemaal als ze ook zelf aan de slag mogen in de keuken. Met deze gedachte timmert Keet Smakelijk aan de weg. Naast een online platform zijn er praktische kinderkookboeken, zoals Chef Het Samen met tomaat. Meer dan 40 kinderen werkten aan het kookboek mee. Het kleurrijke werk leest echt als een stripboek, met heel veel tips, hilarische foto’s en lekkere recepten met duidelijke kookinstructies. Wij werden er helemaal vrolijk van! Per recept staat bovendien de moeilijkheidsgraad vermeld. Het boek wordt afgesloten met tips om zelf tomaten te kweken. Wij hopen dat er nog veel mooie kookboeken van Keet Smakelijk volgen!” (Stadstuinieren, no 1. 2017)

lente-aanbieding

Chef Het Samen met tomaat bestellen? Dat kan hier.

En wil je er gratis biologisch tomatenzaad bij, zodat je heel snel en makkelijk zelf aan de slag kunt? Stuur dan een mail naar laura@keetsmakelijk.nl, dan komt het pakket zo snel mogelijk naar je toe.

stadstuinieren

Nog wat meer weten over Chef Het Samen met tomaat? Kijk dan eens hier.

stadstuinieren

stadstuinieren

Stadstuinieren is een supermooi en  praktisch magazine over het kweken van je eigen groente, fruit en kruiden. Het blad staat vol inspirerende achtergrondartikelen en tips voor de urban gardener. Indoor, balkon, dakterras of moestuin. Kijk voor meer info hier.

stadstuinieren

En over stadstuinieren gesproken: binnenkort is het weer zo ver en kun je aan de slag met het kweken van tomaten. Wij hadden vorig jaar 8 soorten op ons stadsbalkon. Van dwergtomaten tot 2 meter hoge klimtomaten, die het prima naar hun zin hadden in een stel grote zakken tuinaarde. Wat er nog meer groeide? Radijs, rucola, Oost-Indische kers en heel veel verse kruiden. Best makkelijk en overzichtelijk allemaal. En heul erg lekker natuurlijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *