wagamama amsterdam

Cleo & Nanne lunchen bij Wagamama

Cleo en Nanne gingen voor ons op pad en kozen Wagamama uit om te lunchen. Hoe ze het eten en de sfeer vinden, lees je in deze review.

Het restaurant Wagamama is een Aziatisch restaurant. Ze hebben er veel soorten noedelsoepen, curry’s, rijstgerechten en andere gerechtjes. Ze hebben een grote menukaart, dus je bent wel even bezig om alles te bestuderen. We vonden het leuk dat op de kaart specialiteiten van de kok staan, de pork ramen is er één van.

Wat we wel hebben gemerkt is dat in veel gerechten vlees zit, dus als je vegetariër bent heb je niet zo veel keus uit gerechten.

Wij namen als voorgerecht edamame-boontjes met zout. Je kunt edamame boontjes ook kant-en-klaar gedopt kopen in de supermarkt, maar die vinden we niet zo lekker. Ze zijn veel lekkerder als ze gestoomd en al nog in de peultjes zitten en je ze er zelf uit moet halen.

Als hoofdgerecht aten we de chicken ramen en de pork ramen. Als drinken hadden wij hun huisgemaakte limonade met munt limoen en water die was heel lekker.

De sfeer vinden we wel leuk, omdat je aan lange tafels zit met bankjes. Je kunt ook de keuken zien dus je ziet hoe het eten gemaakt wordt. Dat vinden we wel tof, dat de bezoekers mee kunnen kijken wat er in de keuken van het restaurant gebeurt.

De bediening is ook fijn. Er is veel personeel en ze hebben allemaal hoedjes met een rood of blauw lintje. Dat ziet er leuk uit.

We hebben gezellig zitten eten en willen best nog een keer naar Wagamama.

Groetjes, Cleo en Nanne

wagamama

waar vind je wagamama?

Er zijn 4 Wagamama’s in Amsterdam en er is er één in Rotterdam. Cleo en Nanne gingen naar Wagamama aan het Max Eeuwenplein 10 • 1017 MB Amsterdam • 020 528 7778 • dagelijks geopend van 12.00 – 22.00

wagamama

wagamama

Nog meer reviews van kids lezen? Liz & Polly gingen lunchen bij SLA op de Ceintuurbaan A’dam, en Alice & Olga aten een broodje bij DISH op de Overtoom.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *