kookdiploma

kookdiploma

Wow! Gisteren pitchten we ons plan voor het Chef Het Samen Kookdiploma. En ontvingen we 25.000 euro van het stadsdeel om dit plan ook echt uit te voeren in Amsterdam West.

kookdiploma hilversum

Met het Chef Het Samen Kookdiploma leren kinderen in een paar weken tijd minimaal 6 recepten met groenten koken! Na de eerste kick-off workshop in een groep gaan de deelnemers thuis in teams thuis verder aan de slag. Via een online tool kunnen ze wekelijks hun kookkunsten uploaden. Het bekroonde Chef Het Samen Kookboek is het lesmateriaal en kookfilmpjes op Youtube geven extra inspiratie. Heb je 6 gerechten gemaakt? Dan heb jij je kookdiploma verdient!

Meer weten? Kijk hier.

kookdiploma

kookdiploma

kookdiploma

kookdiploma

kookdiploma

kookdiploma hilversum

alle kinderen een kookdiploma

Onze droom is dat alle kinderen leren koken en weten voor geweldige dingen je met groente kunt doen. We gaan daarom het programma zo opbouwen, dat het hierna ook in andere stadsdelen kan worden gebruikt. En daarna in de rest van Nederland. Dus hup, iedereen een schort aan en gaan met dat Kookdiploma!

kookdiploma

dank stadsdeel west!

Voor het vertrouwen in onze aanpak voor het kookdiploma en de support voor deze missie. We gaan hier heel veel mooie dingen mee doen!

PS Als kers op de tomatentaart wonnen we gisteren ook de prijs voor de beste pitch van de avond: 3.000 euro. En dat bedrag gaat natuurlijk ook in de kookpot van Chef Het Samen. Cheers!

Kookdiploma


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *