weer naar school

winactie – jumbo

Weer naar school! Veel tips voor een gezonde en lekkere start deze maand in Jumbo Magazine, en daar hoort  ook ons kinderkookboek Chef Het Samen met tomaat bij. Samen met Jumbo geven we maar liefst 25 exemplaren weg. 

Wil je ook kans maken op dit beste kinderkookboek van de wereld? Scroll dan even naar beneden om te zien hoe het werkt.

Maar eerst zoomen we nog even in op de inhoud van het magazine deze maand, bomvol makkelijke groenterecepten. We like!

lunchinspiratie

Wat dacht je van deze verrassende combinatie: een broodje met gemberjam, oude kaas, spinazie en tuinkers?

weer naar school

En hiervan krijgen we ook honger: een falafelclub met avocado en korianderyoghurt. Snel een keer proberen!

weer naar school

 

Voor de hartige trek na school is zo’n knap soepje met peultjes, champignons en mais ideaal. Klaar in 15 minuten, dus geen ingewikkeld gedoe. Zo zet je je kinderen heel makkelijk weer eens iets anders voor. O ja, vergeet jezelf niet.

weer naar school

Enfin, neem mee dat magazine als je boodschappen doet, of bekijk ‘m online, want er staat nog veel meer lekkers in.

chef het samen – winactie

Zo doe je mee: kijk op de gloednieuwe website van Chef Het Samen, spiek daar in het boek en vertel wat de twee belangrijkste  ingrediënten van de hipstershake zijn. En stuur dan voor 3 oktober je antwoord in via jumbo.com/doemee

Succes!

 

weer naar school

coverstory

Extra leuk trouwens dat onze kooksterren Liz en Polly twee keer  in het Jumbo Magazine staan. Als een soort Droste effect. Op de uiteindelijke cover hangen ze in een blender vol tomaten. Die foto maakten we een nacht voordat alles naar de drukker ging. Hoe dat allemaal zo op het laatste moment veranderde is een lang verhaal. Het kwam er op neer dat we de foto met zwaaiende vergiet en de mengkom toch wat te braaf en voorspelbaar vonden. We besloten dat het een stuk maffer en opvallender moest en dus namen we afscheid van coverfoto 1 en lieten we onze buurmeisjes zonder pardon aan hun lot in de blender over.

Precies een jaar geleden maakten we deze foto voor de cover. Tenminste, dat was het plan. De drukker stond al startklaar…

weer maar school

Boeken maken is geen saai vak: na een lange nacht door fotograferen werd dit de definitieve cover. Liz en Polly vonden ‘m gelukkig zelf ook veel beter! Tijdens de boeklancering een maand later, overhandigden we de eerste exemplaren aan alle kinderen die meewerkten aan het boek.

kookles op school

Doe mee aan de winactie, of bestel het boek gewoon hier. Dan heb je ‘m het snelst in huis 🙂


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *