aspergerisotto ga samen op drakenjacht De asperges in deze risotto zorgen er voor dat je plas nogal raar gaat ruiken. En dat luchtje lijkt precies op dat van draken. Zo leren jonge ridders de geur van draken herkennen […]
groen apenvoer klooien en knoeien mag! Doperwten, champignons en verse peterselie zijn de smaakmakers in deze pasta, die niets voor niets Slingerspaghetti heet; korte sliertjes zijn ten strengste verboden.
vegetarische sushi je eigen productielijn Met de instructies en foto’s uit deze Sushifabriek zet je eenvoudig je eigen sushi op tafel. Haal de groente, nori en sushirijst tevoorschijn en….. rollen maar.
pow wow pasta met rucolapesto en walnoten Een pow-wow is een festival van Indianen. Er wordt gedanst en gezongen. En natuurlijk krijgen de gasten goed te eten. Pasta met courgette en walnoten, bijvoorbeeld […]
klussers gevraagd mix & match je eigen pasta Maak van alle borden op tafel een werkplaats. De regels zijn simpel: Minimaal 1 grote schep tomatensaus en 4 eetlepels losse onderdelen op je bord scheppen.
verrassende stamppot met paksoi en oesterzwammen Deze stamppot is fris, zacht en knapperig tegelijk. Een prettige mix van kleuren en smaken. De oesterzwammen met sesam vragen om een dedicated kok.
waanzinnige wraps regelrechte familiefavoriet Je kunt niet vroeg genoeg leren om je eigen tortilla in elkaar te sleutelen. Zorg voor goed gereedschap zoals een lepel, mes en vork. En een bak met smakelijke onderdelen.
aubergineburgers met tempeh en walnoten Opgepast, deze aubergineburgers gaan er met ladingen tegelijk in. De tahinisaus zorgt voor een extra smaakboost. Lekker met rauwkost of een quinoa-salade. Jazeker!
homemade pesto zo gepiept Met de geheime krachten van verse kruiden kun je met gemak een krokodil aan. Verstop ze in een Power Pesto. Lekker door de pasta, maar ook goed in een courgette-snack.
winters maal stukjes zon bovenop Holland meets Italy in deze pasta. De boer kijkt wat argwanend toe, maar z’n schoonzoon weet dat het werkt. ‘Kom vanavond nou maar gewoon bij ons eten.’
milde curry met bloemkool en zoete aardappel Een milde curry met bloemkool, doperwten en kikkererwten. Zachte groente met een bite. Knapperig amandelschaafsel zorgt voor een fijn contrast.